It's 21 o'clock.
Now we are online!

SHVRBIM ONLINE Chip Tuning P FR Dosjet e bëra me porosi

Si Car Ecu File, ne ofrojmë shërbimin më të shpejtë.

SHERBIM

Shërbimet tona

Shërbimet që ne ofrojmë përmes panelit tonë janë si më poshtë.

Shihni të Gjithë
Feature

KUSH JEMI?

 • Reputacioni ynë ekziston mbi 10 vjet, kështu që filloni sot!

  -Portofol global me më shumë se 400+ klientë - + 10 vjet përvojë
  -Mbështetje profesionale dhe e shpejtë në çdo fazë të punës.
  -Ndihmë për ndihmë dhe miqësore
  -Dosjet e rimarra për çmime të arsyeshme
  - Skedarë akordimi me cilësi të lartë, të sigurt dhe të testuar dyno
  -Mbi 25,000 baza të të dhënave Winols
  -Shërbimi i parë dhe i vetëm me një program Windows
  -Jo i kënaqur, rimbursimi i kredisë

Review
Review
VEPRA

Punët e fundit për klientët

Ju mund të shihni informacione në lidhje me punën tonë të fundit më poshtë.

Car Tuning (Stage 1) -

Audi - R8 - 2010 - 2014 - 745D 300hp

Car Tuning (Stage 1) -

Lancia - - - 1.3 DDiS 69hp

Only - FLAP OFF

Lotus - - - 2.0 TDI CR 140hp

Only - FLAP OFF DPF OFF

Audi - Q7 - F20 - 2015 -> - 535i 306hp
Çmimet tona

Çmimet e kredisë


10 Kredi
55


Një Çmim kredie 5.5
50 Kredi
250
30 € Po kursen


Një Çmim kredie 5
100 Kredi
450
120 € Po kursen


Një Çmim kredie 4.5
250 Kredi
1000
450 € Po kursen


Një Çmim kredie 4
500 Kredi
1750
1200 € Po kursen


Një Çmim kredie 3.5
Tregu
Blog

Titulli i blogut

Tekst Blog