Pajisjet
Pas hapave të mëposhtëm të thjeshtë do të keni në dispozicion skedarët tuaj.
Cmd Flash Është bdm, eobd, EOBD CAN-BUS, K-LINE, PROGRAMUES PWM EOBD PËR Ecu-të e gjeneratës së ardhshme.Falë kësaj pajisje, ne mund të trajtojmë pothuajse të gjitha automjetet me rrota. CMD Flash është një pajisje me funksione bdm.
Autotuner është një mjet flasher OBD i krijuar për profesionistë që mund të lexojnë informacione nga POTHUAJSE TË gjithë ECU dhe mikrokontrolluesi i disponueshëm në treg.
Bflash është një mjet flasher OBD i krijuar për profesionistë që mund të lexojnë informacione nga POTHUAJSE TË gjithë ECU dhe mikrokontrolluesi i disponueshëm në treg.
MAGPro2 X17 është projektuar për automjete të pajisura ME EDC17, MED17, MEDV17 dhe Ecu të tjera. MAGPro2 X17 mbështet protokollet CAN-bus, K-Line, tp2.0 dhe UDS. Lejon leximin dhe shkrimin e përmbajtjes duke përdorur prizën ODB-II.
Kess V2 është një programues i njohur për motorin dhe transmetimin E ECUs përmes PORTIT OBD. Falë kësaj pajisje, është e mundur të lexoni, shkruani dhe modifikoni softuerin e hartës.
Kess Tag (KTAG) është një pajisje stol-top për motor dhe Transmetimit Automatik ECUs. Me këtë programues, ne mund të lexojmë, shkruajmë dhe modifikojmë performancën e njësisë së kompjuterit të automjetit.