Si CarEcuFile, ne e bëjmë punën tonë në një mënyrë vetëmohuese, të rregullt dhe të disiplinuar. Ne jemi jashtëzakonisht të sigurt në skedarët tonë të Akordimit të Çipit.
Ne kemi skedarë në bazën tonë të të dhënave që do të çaktivizojnë hartat DPF (FAP) në të gjitha modelet e makinave. Inxhinierët tanë janë duke punuar vazhdimisht për të mbajtur bazën e të dhënave të azhurnuara.
Me përvojën tonë të gjatë për vite të tëra, ne ofrojmë shërbime të tilla si dosja e anulimit të EGR pothuajse kudo në botë.
AdBlue është një lëng i veçantë që përdoret në sistemin SCR (Reduktimi Selektiv Katalitik). Isshtë një tretësirë ​​uji që përmban ure në 32.5% të përqendrimit nominal.
Anulimi i Dtc, Diagnoza moderne e automjeteve ndihmon shumë në përcaktimin se ku është një problem dhe si mund të rregullohet. Në disa raste, mund të duhet të zëvendësoni motorin plotësisht për të kuptuar pse drita e motorit kontrollues është akoma e ndezur.
Kontrolli i nisjes është softuer i krijuar për të bërë që një automjet të ngrihet sa më shpejt dhe pa probleme.
Sot, pothuajse të gjitha kompanitë e automjeteve vendosin kufij të shpejtësisë për të gjitha automjetet që prodhojnë. Këto kufij kanë shumë kufij të shpejtësisë si 90Kmh - 120Kmh - 180 Kmh.
Popbang kur automjeti arrin një temperaturë të caktuar dhe merr një shpejtësi të caktuar, prekja e pedalit me prekje të buta ose rënia nga një shpejtësi e lartë shkakton tinguj dhe flakë popcorn quhet.
Ne përpiqemi t'ju ofrojmë shërbimin më cilësor me Skedarët Origjinal.