Anulimi i Kufirit të Shpejtësisë (VMAX)

Sot, pothuajse të gjitha kompanitë e automjeteve vendosin kufij të shpejtësisë për të gjitha automjetet që prodhojnë. Këto kufij kanë shumë kufij të shpejtësisë si 90Kmh - 120Kmh - 180 Kmh. Ka disa arsye për vendosjen e këtyre kufijve, të tilla si parandalimi i gjobave të shpejtësisë dhe parandalimi i shpejtësisë së tepruar. Nëse nuk doni të ngecni në kufij, mund të na dërgoni dosjen tuaj dhe të kërkoni heqjen e kufirit të shpejtësisë në automjetin tuaj, ne do ta bëjmë këtë për ju më së voni brenda 30 minutash shkruajeni në mënyrë të sigurt. Inxhinierët tanë ekspertë rinovojnë bazën e të dhënave tona gjithnjë në rritje dhe në rritje për skedarët e rinj të kufijve të shpejtësisë (VMAX). Ka punëtori me të cilat ne punojmë pothuajse në të gjithë botën dhe ata janë të lumtur me ne dhe ne jemi krenarë për këtë dhe ne do të dëshironim t'ju shihnim mes nesh. Mund të regjistroheni tani dhe të përfitoni nga shërbimi cilësor i skedarëve.

Qëllimi kryesor i Kufirit të Shpejtësisë është siguria e njeriut. Automjetet e teknologjisë së lartë e kanë këtë tipar si të sajuar. Drejtuesit e mjeteve duan të heqin Sistemin e Kufizimit të Shpejtësisë për të marrë një udhëtim më të shpejtë. Ne e bëjmë këtë punë për ju me ekipin dhe pajisjet tona profesionale.


Q PLLIMI I KUFIZIMIT T SP SHPEJTSIS


* Për të siguruar një udhëtim të sigurt

* Për të parandaluar shpejtësinë e tepruar

* Shmangia e penalltive të shpejtimit


SI T R REMOZONI KUFIZIMIN E SPEED


Speed ​​Limit përdoret më së shumti në automjetet komerciale, por pothuajse të gjitha automjetet e modelit e kanë këtë tipar. Nëse dëshironi, ne mund ta tërheqim këtë veçori, e cila vjen si fabrikë, në shpejtësi më të larta ose shpejtësi më të ulëta, ose mund ta eleminojmë atë plotësisht.

Për ta bërë këtë, na duhet skedari në trurin e automjetit tuaj. Para së gjithash, ju lexoni trurin e automjetit tuaj, na dërgoni dosjen tuaj, ne zgjasim kufirin e shpejtësisë, nëse dëshironi, ose e heqim atë plotësisht. Pastaj ju shkruani përsëri në ECU. Ka punëtori me të cilat ne punojmë pothuajse në të gjithë botën dhe ata janë të lumtur me ne dhe ne jemi krenarë për këtë dhe ne do të dëshironim t'ju shihnim mes nesh. Mund të regjistroheni tani dhe të përfitoni nga shërbimi cilësor i skedarëve.