për ne
Softueri Car Ecu File, i cili operon
në teknologjitë e avancuara të softuerit
në fushën e automobilizmit, ishte
themeluar në vitin 2005.
Kush jemi ne?
Softueri CarEcuFile
-Portofol global me më shumë se 400+ klientë - + 10 vjet përvojë
-Mbështetje profesionale dhe e shpejtë në çdo fazë të punës.
-Ndihmë për ndihmë dhe miqësore
-Dosjet e rimarra për çmime të arsyeshme
- Skedarë akordimi me cilësi të lartë, të sigurt dhe të testuar dyno
-Mbi 25,000 baza të të dhënave Winols
-Shërbimi i parë dhe i vetëm me një program Windows
-Jo i kënaqur, rimbursimi i kredisë
Krijimi
Sa kohë ka qenë shërbimi
ne ofrojmë ?
Si Kompani CarEcuFile, ne kemi shërbyer si brenda ashtu edhe jashtë vendit për më shumë se 10 vjet. Shërbimet tona përfshijnë një gamë të gjerë shërbimesh të tilla si Furnizimi Me Skedarë Në Internet, Shitjet, Qiradhënia E Pajisjeve, Trajnimet WinOLS, shërbimet E Dinamometrit. CarEcuFile ka selinë Në Istanbul/TURKIYE dhe është i hapur 6 ditë në javë për vizitë. Të gjithë inxhinierët tanë që punojnë në kompaninë tonë janë mbi një nivel të caktuar arsimor dhe janë të pajisur për të përmbushur kërkesat tuaja. Qëllimi ynë është të ofrojmë zgjidhjet më cilësore për klientët tanë me vlerë në kohën më të shkurtër. Ne kemi bërë që të rritemi me ju një pasion për veten tonë dhe do të jemi shumë të lumtur t'ju shohim në këtë familje.
120+
Vendi
1600+
Dosjet Në Muaj
5200+
Përdoruesit
16+
MINUTA KOHË KTHESE