Anulimi i DTC

Revokimi i DTC, Diagnostifikimi modern i telefonit ndihmon shumë në përcaktimin se ku është një problem dhe si mund të rregullohet. Ju mund të keni nevojë për një farë lodhje, dështim të motorit, mbase ende duke u djegur, fjalë për fjalë, fjalë për fjalë. Kjo sepse mund të jetë faji i parzmoreve të automjetit dhe jo i përbërësve aktualë të motorit.

Ne gjithashtu mund të heqim kodin e defektit (Kodet DTC) nga ECU si kode OBD. Duke lexuar këtë ECU, ne fshijmë kodin e defektit nga sistemi i kodit të gabimit ECU dhe pastaj ju lejojmë të rishkruani skedarët e rinj në ECU. Ne e bëjmë këtë me pajisjet tona të pajisura plotësisht dhe ekipin profesional. Inxhinierët tanë ekspertë po punojnë për të zgjeruar databazën tonë ditë për ditë. Faj vetëm me mjetin diagnostikues, ka të ngjarë të hasni përsëri të njëjtin gabim. Faleminderit që na vizituat për këtë zgjidhje zgjidhje të përhershme.

ÇFAR IS SHT D DTC
Ne ofrojmë shërbime të tilla si DTC, përvoja jonë e pasur prej shumë vitesh, anulimi i DTC. Qindra punëtori automobilistike në të gjithë botën mbështeten tek ne dhe përvoja jonë. Regjistrohuni tani dhe bëhuni një prej tyre!

DTC (kodet diagnostike të problemeve), të njohura edhe si kode OBDII, është sistemi që përdor për t'ju paralajmëruar për problemet e automjeteve. Ka kufizime tipike për çdo sistem në automjetin tuaj. Kur mjeti zbulon se problemi i tejkalon këto kufij, ai dërgon një kod problemi. Ekipi ynë përdor këto kode për të diagnostikuar dhe riparuar problemet e automjeteve.

Ju informon për problemet e sistemit në automjetin tuaj, përfshirë kodet e defektit, jastëkët e ajrit dhe frenat. Për më tepër, metodat për të zgjidhur probleme këto çështje ka të ngjarë të jenë të ndryshme për secilën markë dhe model. Njohja e kodeve të automjeteve të flotës suaj është thelbësore për mirëmbajtjen dhe riparimin e duhur.

Disa kode gabimi vazhdojnë të ndizen kur gabimet zgjidhen, në këtë rast, ju mund të na dërgoni skedarin tuaj në mënyrë që këto kode gabimi të hiqen nga inxhinierët tanë ekspertë dhe të shkruhen të sigurt në automjet.