FAQ

Për cilat automjete mund të aplikohet Chip Tuning?

Mund të jetë çdo automjet që punon me karburant. Meqenëse rregullimet janë optimizuar sipas kilometrazhit aktual të automjetit, ne marrim rezultate shumë të shëndetshme edhe në automjetet me kilometrazh të lartë. Këtu, shëndeti mekanik i automjetit dhe mirëmbajtja periodike e tij pas akordimit janë shumë të rëndësishme.

Cili është ndryshimi midis kutisë së rrymës së montuar jashtë dhe Chip/ECO Tuning?

Kutitë e rrymës përgatiten plotësisht si oem dhe i transmetojnë komandat e tyre në njësinë e kontrollit të motorit me tensione të ndryshme, duke lejuar që automjeti të funksionojë me komandën e dhënë nga kutia e energjisë, jo në gjendjen e kërkuar. Kjo shkakton defekte të përhershme dhe konsumim në njësinë e kontrollit të motorit dhe mekanikën e motorit me kalimin e kohës. Duke qenë se puna e akordimit përgatitet nga skedari origjinal i mjetit, parametrat e rëndësishëm në hartë rregullohen pa prishur gjenetikën e automjetit. Meqenëse rregullimi është bërë në këtë mënyrë, automjeti ofron më shumë performancë të drejtimit pa prishur qëndrueshmërinë e tij në të njëjtat të dhëna stoku.

Cili është ndryshimi midis Chip Tuning dhe ECO Tuning?

Qëllimi kryesor në softuerin Chip Tuning është performanca. Karburanti sipas skedarit të caktuar konsumi mund të ndryshojë. Qëllimi i softuerit ECO Tuning është kursimi i karburantit. parametrat e kërkuar rregullohen sipas përdorimit ekonomik.

Si jep rezultate konsumi i karburantit pas softuerit?

Meqenëse HP DHE çift rrotullues rriten në automjet, konsumi i karburantit do të ulet, veçanërisht kur përdoret vazhdimisht me shpejtësi të ulët / konstante me një shpejtësi prej 80-120 KMH. Sepse makina do të djegë karburant më të qëndrueshëm në këtë mënyrë.

Si e kursen Karburantin softueri I Fazës 1?

Pasi të shkruhet skedari i rregulluar, për shkak të rritjes së HP dhe çift rrotullues në automjet, pedali i gazit Do të mund të merrni të njëjtat fuqi duke shtypur më pak se më parë. më pak në pedalin e gazit Shtypja e tij ndikon drejtpërdrejt në konsumin e karburantit në një mënyrë pozitive.

Si të vini re performancën e ndryshuar?

Pasi skedari i akordimit është shkruar në modulin e kontrollit të motorit, nxitimi dhe reagimet e papritura të automjetit bëhen më të shpejta dhe më të gjalla se origjinali. Në këtë mënyrë ju mund të ndjeni lehtësisht ndryshimin

Çfarë do të thotë softueri ECO Tuning?

Ndërsa bëjmë ECO Tuning, qëllimi ynë është të reduktojmë konsumin e karburantit dhe të zvogëlojmë vlerat e emetimeve në vend të performancës.

Si mund t'i blej skedarët?

Ju duhet të hapni një llogari falas për të ngarkuar dhe marrë skedarë në sistem. Ju mund të bëni blerje me kartën tuaj të kreditit 100% të sigurt në sistemin tonë. Për të krijuar një kërkesë, futni krijo kërkesë, zgjidhni properties dhe dërgoni skedarin. Ju mund ta merrni skedarin e rregulluar për ju menjëherë brenda një maksimumi prej 20 minutash.

Cili është ndryshimi midis pajisjes/skedarit Master dhe Slave?

Pajisjet e leximit / shkrimit janë dy llojesh. Njëri quhet Mjeshtër, ndërsa tjetri quhet Skllav. Skedari që lexon pajisja master është i hapur dhe çdo zhvillues i softuerit mund të bëjë ndryshime në këtë skedar. Pajisjet Master janë më të shtrenjta në çmim sesa pajisjet Slave. Skedarët e mbyllur mund të hapen nga personi që ka pajisjen master me të cilën është lidhur. Tregtarët dhe punëtoritë që blejnë skedarë zakonisht preferojnë një pajisje Skllavi.

Për cilat pajisje ofroni mbështetje?

Ne ofrojmë mbështetje për shumë pajisje pavarësisht nga marka. Ne madje bëjmë shitje zyrtare të pajisjeve të licencuara të markave kryesore.

A bëhet Checksum në skedarët e blerë?

Nëse klienti ynë që merr shërbimin e skedarëve kërkon një shumë kontrolli, ne e bëjmë atë. Shumë pajisje të licencuara e bëjnë vetë këtë llogaritje automatikisht. Nëse pajisja juaj nuk po bën një shumë kontrolli, mund të na njoftoni.

A ofroni mbështetje për skedarët e blerë?

Inxhinierët e zhvilluesit të skedarëve të faqes tonë CarEcuFile ofrojnë gjithmonë mbështetje të shpejtë dhe të orientuar drejt zgjidhjeve. Ju mund të merrni lehtësisht mbështetje duke dërguar një mesazh përmes panelit të përdoruesit.

A ka ndonjë program që duhet të përdor skedarët e cilësimeve që kam blerë?

Ju nuk keni nevojë për ndonjë program për programim. Ju mund të përdorni skedarët që keni blerë vetëm me pajisjen e kërkuar të leximit/shkrimit.

Çfarë pajisje më duhet për të përdorur skedarët që shisni?

Do t'ju duhen disa pajisje që të mund t'i përdorni këto skedarë. Në varësi të modulit të kontrollit që do të lexoni/shkruani, pajisjet që duhet të përdorni mund të ndryshojnë. Sepse pajisjet mund të mos lidhen me çdo modul kontrolli. Çfarë pajisje për të blerëJu mund të kontrolloni seksionin "pajisje" në faqen tonë të internetit për të gjetur se çfarë mund të merrni.

Cilat janë çmimet e skedarëve të blerë?

Ju mund të shihni listën e çmimeve të të gjitha formateve të skedarëve të bëra në faqen tonë të internetit në seksionin "çmimet". Ne përdorim një sistem krediti. Pagesat tuaja vijnë me çmime më të volitshme sipas sasisë së kredisë që keni ngarkuar.

Cili është procesi juaj i dorëzimit pas rregullimit të skedarit?

Dosja juaj që arrin tek ne plotësohet dhe ju dërgohet mesatarisht brenda 15-20 minutave. Për sa kohë që nuk jemi shumë të zënë, kujdesemi të mos e kalojmë këtë kohë.

Në çfarë cilësimi përmban shërbimi juaj i skedarëve?

Ne ofrojmë skedarë për shumë cilësime/zgjidhje. Për shembull, ne bëjmë akordim të nivelit më të lartë për skedarët e softuerit të butë ose veglat e projektit të Fazës 1. EGR DPF AdBlue DTC Decat etj. Ne kemi në dispozicion zgjidhje për zgjidhjen e problemeve. Ne gjithashtu bëjmë rregullime për transmisionet automatike.

A mund të blej skedarë të paketës së hartës (damos) nga ju?

Ne po shesim skedarë Damos. Përpara se të blini, mund të na kontaktoni përmes faqes sonë të internetit CarEcuFile.com.

Për çfarë janë Të dobishëm Skedarët Damos?

Damos files are a way to show which sections on the map belong to which hardware of the engine. These files are prepared by Tuning developers.

Si mund të përdor skedarin origjinal ECU (njësia e kontrollit të motorit) që do të blej?

Ju mund t'i përdorni skedarët origjinalë si skedarët e tjerë Tuning. Me pajisjet e duhura, ju mund t'i shkruani automjetit me kushtin e nevojshëm të protokollit.

A keni ndonjë skedar origjinal përveç skedarëve të rregullimit?

Ne gjithashtu kemi një bazë të dhënash të skedarëve origjinalë, si për shembull skedarët Tuning për automjetet.

Cili është skedari origjinal ECU (njësia e kontrollit të motorit)?

Skedari origjinal ECU është skedari i papërpunuar me parametrat e stokut të automjetit kur ai doli nga fabrika. Me fjalë të tjera, është skedari që i përket prodhuesit të markës.

A përgatitni skedarë Chip Tuning dhe zgjidhje për çdo markë automjeti?

CarEcuFile.com bën akordim skedarësh për automjete të shumë markave. Ne ende mund të kërkojmë zgjidhje për automjetet që nuk janë të disponueshme në listën tonë të automjeteve.