Çfarë ËSHTË POP DHE BANG? Si Funksionon ?

Popbang kur automjeti arrin një temperaturë të caktuar dhe merr një shpejtësi të caktuar, prekja e pedalit me prekje të buta ose rënia nga një shpejtësi e lartë shkakton tinguj dhe flakë popcornquhet.Popcorn shtë një proces i kryer duke ndërhyrë me softuerin e karburantit të automjetit.
Automjeti nuk mund ta djegë karburantin aty ku duhet të digjet dhe e djeg aty ku nuk duhet, kështu që shpërthimet janë të pashmangshme.Inxhinierët tanë çdo ditë popbang përmirëson bazën e të dhënave të saj duke përmirësuar softuerin e saj. Ne punojmë me atole nga pothuajse e gjithë bota
Dhe pronarët e punëtorisë janë të kënaqur me ne, ne jemi krenarë për këtë. Ne Do Të Dëshironim Me Mirësjellje t'ju shihnim mes nesh.

Bëhuni anëtar tani!

Të bëhesh anëtar është shumë e thjeshtë! regjistrohuni tani në 4 hapa!