Launch Control FILE

Launch control, Isshtë një softuer i krijuar për të bërë që një automjet të ngrihet sa më shpejt dhe pa probleme. Nuk ka nevojë të instaloni këtë softuer në disa automjete sportive, kjo veçori është shtuar nga prodhuesit e automjeteve gjatë prodhimit. Por sot, kjo veçori nuk është e disponueshme në të gjitha automjetet. Inxhinierët tanë ekspertë vazhdojnë të rritin dhe zhvillojnë bazën tonë të të dhënave për automjete të reja me punë të gjatë për softuerin e kontrollit të nisjes. Ka punëtori me të cilat ne punojmë pothuajse në të gjithë botën dhe ata janë të kënaqur me ne. Ne jemi krenarë për këtë dhe dëshirojmë t'ju shohim mes nesh.


Launch Control PËRDORNI

Launch Control sistemi emërtohet ndryshe për secilën markë automjeti, por në mënyrë që të përdoret Kontrolli i Hedhjes, duhet të hiqen më parë sistemet elektronike të qëndrueshmërisë dhe tërheqjes si ESP. Në sistemet ESP me modalitetin Sport, modaliteti ndryshon ose Kontrolli i Hapjes aktivizohet me butonin.


Launch Control ÇFARË DUHET TË MERRET PARASYSH NË SISTEMIN

Motori duhet të ketë arritur temperaturën e funksionimit
Këmba juaj nuk duhet t'i rezistojë gazit për periudha të gjata kohore ndërsa kontrolli i nisjes është aktiv.
Kontrolli i inicializimit nuk duhet të përdoret në mënyrë të përsëritur.